Ljungskile SS

Piratskolan 2018

Sjöbus

Piratseglarskolan får de minsta barnen mellan 5 och 8 år lära sig om båtar, segling och kamratskap med leken som främsta redskap. Det viktigaste är att barnen har roligt, och vi låter fantasin flöda när de får prova på olika former av segling. Seglingens utmaningar blir till engagerande piratäventyr anpassade efter barnens nivå. Vi har roligt tillsammans och barnen får en lekfull och spännande upplevelse. I piratskolan är grupperna små och alla framsteg, små som stora, belönas.

Utrustning:
Flytväst, helst seglarväst utan krage (kragen är otymplig och kan fastna i bommens hanfot vid slag)
Seglarvästar finns för utlåning på klubben.

Kläder anpassade för väder. Regnkläder/överdragsbyxa, extra tröja, mössa och vantar.
Ombyte skall alltid vara med och glöm inte solskydd

Glöm inte informera ledarna om barnets eventuella allergier och om det finns några speciella önskemål att ta hänsyn till.

Avgiften är 500 kr på våren och 500kr för höst-säsongen, som ni betalar in på LjSS bankgiro 867-1794. Ange "Pirat" och elevens namn på betalningen. Medlemskapet i LjSS betalas också in (200 kr eller 500kr för familjemedlemskap).

Planerade datum våren 2018 fredagar kl.17:00-18:30

V21 fredag 25/5, V22 fredag 1/6, V23 fredag 8/6,
V24 fredag 15/6, V25 torsdag 21/6, V26 fredag 29/6.

Föräldraengagemang:

  • Vi vill gärna att fler föräldrar engagerar sig i klubben. Vi är glada över vår fina klubb och klubbhus och har flera sektioner att delta i. Hör gärna av dig om du vill engagera dig!
  • Olika aktiviteter. Du är välkommen att vara med på LJSS olika aktiviteter. Gå in på hemsidan eller Facebook Ljungskile Segelsällskap för ytterligare information.

Vi har en fin hemsida och Facebook med mycket information. Där lägger vi in nyheter, foton och information om seglarskolor och träningar. Här hittar du telefonnummer, e-mail, adress till kontaktpersoner samt massor av rolig och nyttig information. www.ljss.se

Här kan du ladda ner piratskolans informationstext.